Konjak Superkuitu vihdoin täällä! Luonnon superjuuri, joka saa sinut laihtumaan

Ensimmäinen kuukausi vain 1€ + maksuton lahja nopeille!

SADALLE NOPEIMMALLE UPEA AKTIIVISUUSMITTARI.

Tehokaan laihdutusohjelman, 1. kk tarjoushintaan vain 1,00!
Sinulla ei ole ostovelvollisuutta, mutta pääset seitsemän kuukauden toimituspalveluun. Kahden viikon jälkeen saat kuusi seuraavaa pakkausta vain 39,90 / kpl. Kestotilauksen kokonaishinta vain
252,20. Mikäli et halua jatkaa tuotteen tilaamista, sinun on ilmoitettava siitä 2 viikon sisällä vastaanotettuasi näytepakkauksen. Ei piiloehtoja, maksa turvallisesti laskulla.

Pudota painoasi ja huolehdi itsestäsi

TV.stä tuttu, Konjak-Superkuitu on luonnosta saatava turvallinen tuote. Sen vaikutus perustuu konjak-juuresta saatavaan superkuituun, joka laajenee vatsalaukussa tilavuudeltaan jopa 300-kertaiseksi. Siksi se auttaa sinua laihtumaan nopeasti; nälkä ei yllätä kuten esimerkiksi dieetillä ollessa.

Konjak-superkuituun on paketoitu myös muita terveyttäsi edistäviä vaikutuksia - se alentaa veresi kolesterolitasoja sekä hidastaa hiilihydraattien imeytymistä verenkiertoon. Täten verensokerisi on paremmin tasapainossa.

Uusille asiakkaille ensimmäinen kuukausi vain 1 euroa! Nopeimmille ilmainen tilaajalahja!

Näin superkuitu vaikuttaa sinuun - koehenkilöt pudottivat painoaan keskimäärin 4,8 kiloa:

Tee elämäsi tärkein päätös - laihdu! Olemme varmoja että laihdut ja siksi tarjoamme sinulle 30 päivän tutustumiskuurin 1 euron tutustumishinnalla - nopeimmat saavat lisäksi tilaajalahjaksi Aktiivisuusmittari!

Täytä lomake & tilaa

Tämän kuun tilaajalahjana

Aktiivisuusmittari - etusi arvo 29,90€

Kampanjatarjouksena tarjoamme nopeimmille uusille tilaajille lahjaksi upean aktiivisuusmittarin. Tarkkaile kätevästi päivittäistä askeltesi määrää. Helppo käyttää, mittaa askeleesi automaattisesti.

TILAAJALAHJOJA TARJOLLA RAJOITETUSTI